Exit III heeft inmiddels plaats gevonden.

Datum en tijdplanning

Exit III vond plaats in het weekend van 25-27 juli 2014. We speelden met twee groepen van 15 tegelijk, dus er waren in totaal 30 plaatsen beschikbaar. Allebei de groepen hebben dezelfde samenstelling, zoals beschreven op de pagina over personagecreatie.

De bedoeling is dat we op vrijdag na het eten verzamelen. We spelen op zaterdag en een deel van de zondag, dus als je iets later bent is dat niet erg.

Vrijdagavond is er tijd voor gezelligheid en theateroefeningen om je eigen personage en dat van de anderen beter te leren kennen. Maak het zo laat als je wilt, maar realiseer je dat we verwachten dat iedereen de volgende ochtend klaar is om samen IC te gaan, en dat de volgende nacht een IC overnachting is waarin je wellicht niet heel veel slaap krijgt.

Het spel begint om 10.00 op zaterdagochtend, en is zondag met de lunch weer afgelopen. Dan is er tijd om nog wat na te praten en op te ruimen.

mensen in shelter

Inschrijven

Exit III heeft inmiddels plaats gevonden.

Contact met spelleiding

De spelleiding is te bereiken op exit@evolution-events.nl.

Adres

De Bekerhof
Beekstraat 9
6013 RV Hunsel

Prijs

De kosten voor dit weekend bedragen € 55,- als je voor 1 mei betaalt. Daarna komt er € 5,- bij.

Voor deze prijs krijg je spel, overnachting binnen, koffie, thee, aanmaaklimonade, één keer avondeten en twee keer ontbijt en lunch.

Merk op dat, aangezien de spelleiding zichzelf niet zal laten zien tijdens het spel, alleen de ingrediënten voor de catering verzorgd worden, de bereiding zal door de spelers zelf moeten gebeuren (maar dat is natuurlijk weer een mooie bron van spel).

Wat moet ik meenemen?

Compleet bed (matje, kussensloop, slaapzak), ondergoed, toiletspullen, kostuum. Er zijn stapelbedden en kussens aanwezig maar de tweede nacht, wanneer we IC zijn, zal er op de grond in de zalen geslapen worden. Helaas mogen de matrassen van de locatie niet op de vloer worden gebruikt en dien je dus je eigen matje mee te nemen. Kun je om bepaalde redenen echt niet op een matje slapen neem dan contact met ons op.